ETECNIC, líder en mobilitat elèctrica, inaugura noves oficines al Passeig Sunyer de Reus

El passat dijous 11 de maig de 2023, Etecnic va inaugurar oficialment les seves noves oficines situades al Passeig Sunyer número 34 de Reus. Un espai emblemàtic rehabilitat que permet continuar impulsant el servei de la mobilitat sostenible en les institucions i empreses.

Etecnic va iniciar la seva trajectòria en la mobilitat sostenible el 2010 amb la instal·lació de punts de càrrega de vehicles elèctrics en pàrquings de les ciutats catalanes. Tretze anys després, compta ja amb més de 700.000 usuaris registrats en més de 7 països; Espanya, Romania, Polònia, Regne Unit, Portugal, Colòmbia i Xile.

Referents de serveis d’infraestructura de recàrrega a Espanya

Oferint un servei 360°, Etecnic és l’única empresa del mercat que disposa de tots els serveis integrats; consultoria, instal·lació, manteniment i software propi; EVcharge, el sistema de gestió dels propietaris dels punts de càrrega que facilita el control i l’ús, així com el format App per posar a l’abast de l’usuari la cerca dels carregadors i la càrrega del seu vehicle de manera ràpida i còmoda.

Amb més de 700 projectes realitzats i més de 3.000 punts de recàrrega gestionats, Etecnic ajuda a impulsar l’electrificació d’empreses i entitats públiques, així com a millorar l’experiència de l’usuari de vehicle elèctric.

L’espai Bastida, la seva nova seu

Aquest 2023 Etecnic ha fet un pas més amb la posada en marxa de les seves noves oficines a l’antiga fàbrica d’aliments de Josep Baget. Es tracta d’un edifici de 1911 projectat per l’arquitecte Pere Caselles, que entre 1969 i 2012 va ser el centre d’emmagatzematge i comercialització de calçat amb l’empresari Josep Bastida.

El conegut edifici rehabilitat pel despatx d’arquitectura Espai Blanch de Reus, permet a Etecnic crear un espai únic a la ciutat de Reus, on conviuen el talent amb la innovació, la tecnologia i la digitalització de la mobilitat, així com continuar impulsant la mobilitat sostenible, connectada i renovable per a institucions i empreses del nostre territori.

La inauguració de les noves oficines, tot un èxit

L’edifici cobra vida novament i ho fa amb una inauguració oficial que va reunir a una vuitantena de persones i va comptar amb l’assistència d’Oriol Alcoba, director general d’indústria del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, Noemí Llauradó, presidenta de la Diputació de Tarragona i de Carles Pellicer, alcalde de Reus: entre altres personalitats de l’àmbit polític i empresarial de la ciutat.

Acompanyats de proveïdors, col·laboradors, clients, treballadors, amics i família, la inauguració va ser tot un èxit. 

Com una mostra de la importància que va tenir l’esdeveniment, algunes personalitats importants van compartir el seu punt de vista sobre la importància que té Etecnic per a desenvolupar una mobilitat sostenible. Noemí Llauradó, presidenta de la Diputació de Tarragona, va assenyalar la necessitat de comptar amb partners que facin possible la transició energètica i assegurin l’atracció i retenció del talent per a aconseguir aquest objectiu.

Per part seva, el director general d’indústria de Catalunya, Oriol Alcoba, va esmentar que empreses com Etecnic que estan arrelades al territori i la tradició industrial i econòmica del país tenen garantia d’èxit. Mentre que Carles Pellicer, alcalde de Reus, va destacar la iniciativa d’Etecnic i de les noves generacions d’apostar pels vehicles elèctrics de cara al futur: ‘’La E d’Etecnic inclou moltes altres E: entusiasme, equip, empresa i energia’’.