Vilamòbil, 29 de juliol de 2021

Finançats per CaixaBank equips de recàrrega ràpida i un vehicle elèctric a l’empresa ETECNIC de Reus

 L’entitat estableix un lísing per valor de més 30.000 euros per adquirir un cotxe elèctric i millorar així l’impacte ambiental de l’empresa ETECNIC.

CaixaBank també ha finançat equips de recàrrega ràpida que permeten recarregar vehicles elèctrics en llocs públics, aparcaments o empreses.

CaixaBank finança una sèrie d’equips de recàrrega ràpida i un vehicle elèctric per millorar l’eficiència energètica de l’empresa ETECNIC de Reus.

L’entitat bancària ha establert un lísing per valor de més de 30.000 euros per adquirir un cotxe elèctric Volkswagen ID3. Per poder millorar l’impacte ambiental de la gestió empresarial d’ETECNIC.

Tal com indica Canal Reus: Només a Reus s’haurien de triplicar el número de punts de recàrrega.

En l’àmbit de la sostenibilitat, per altra banda, també s’han finançat els equips de recàrrega ràpida de la mateixa empresa. Fet que permeten recarregar vehicles elèctrics en llocs públics, aparcaments o seus d’empreses.

ETECNIC treballa projectes 360º d’ infraestructura de recàrrega per a vehicles elèctrics en tot el seu procés: la consultoria, l’estudi i projecte de l’estació de recàrrega i mobilitat elèctrica, la pròpia instal·lació, el software de gestió EVcharge, el manteniment per garantir-ne una llarga durada i el servei d’atenció a l’usuari 24/7.

L’empresa reusenca ofereix punts de recàrrega per instal·lar en estacions de servei, espais públics, aparcaments col·lectius i empreses privades. En total, ja n’ha instal·lat més de 630 a tot el territori.

ETECNIC va néixer l’any 2015 i té com a objectiu contribuir a l’avenç de la mobilitat elèctrica posant a la seva disposició projectes de màxima qualitat i garantia, inspirar fabricants i instal·ladors perquè se sumin al projecte de mobilitat sostenible i ser un model de qualitat per altres integrants del sector de la mobilitat elèctrica.

CaixaBank inverteix 3.163 milions d’euros en energies renovables

CaixaBank ha finançat 39 projectes d’energia renovable amb un import de 3.163 milions d’euros a nivell global el 2020 i ha liderat el mercat espanyol amb un volum de finançament de 2.070 milions d’euros i un total de 25 transaccions.

Els projectes fotovoltaics han suposat més del 60%del total dels finançaments otorgats. Tot i així, han destacat els projectes d’energia eòlica marina que han obtingut reconeixement i guardons internacionals; com el projecte a França del parc eòlic marí Fecam, amb una capacitat instal·lada de 497 MW; o el projecte Dogger Bank, que consta de dos parcs eòlics marins al Regne Unit amb una capacitat instal·lada conjunta de 2.400 MW.

Aquests resultats han permès a CaixaBank posicionar-se com el 5è banc a la prestigiosa League Table 2020 (Green Use of Proceeds – Top Tier) de Bloomberg, que reflecteix l’activitat de finançament amb impacte mediambiental positiu, fonamentalment la inversió en renovables. L’únic banc espanyol que s’ha posicionat al top 5 del rànking, desprès d’haver escalat 18 llocs el 2020, ha estat la Caixa.

CaixaBank, al costat de les empreses

CaixaBank s’ha consolidat com a referència per a les empreses, amb un model especialitzat, que compta amb una xarxa formada per 126 centres CaixaBank Empreses repartits per totes les comunitats autònomes espanyoles. Hi treballen 1.200 professionals altament qualificats i en constant formació, amb sòlida reputació en l’assessorament empresarial.

També dona suport als seus clients empresa en 127 països a través de sucursals operatives, oficines de representació, corresponsalies i participacions bancàries. On se sumen als professionals d’alta especialització en finançament i serveis, comerç exterior i tresoreria, finançament estructurat, turisme i negoci immobiliari, que treballen a les oficines d’Espanya. Així permet oferint el millor assessorament per a les operacions de les empreses a l’estranger. L’entitat ofereix servei tant a les pimes i microempreses que estan iniciant les seves activitats exportadores; com a les grans corporacions i grups empresarials; que afronten projectes internacionals més complexos.

L’entitat financera compta, a més, amb CaixaBank DayOne. Un servei creat per donar suport, desenvolupar i acompanyar a startups, empreses joves de ràpid desenvolupament i àmbit d’actuació global que duen a terme activitats d’innovació.