Desitgem de tot cor que aquest 2022 comenci amb bon peu i junts puguem seguir descarbonitzant i cuidant el nostre planeta. Per aquest motiu, et volem desitjar unes bones festes. 

Descobreix els números que hi ha darrere

0

Tones de Co2 reduïdes

USUARI
0

Usuaris

Carregador
0

Punts de recàrrega

0

Projectes i Consultories

Premi
0

Premis

KM
0

Quilòmetres recorreguts

Finalitzem un any molt intens i resulta inevitable emocionar-se en veure com aconseguim el que somiàvem el 2015. Etecnic Energy & Mobility va néixer amb un esperit trencador fomentant un planeta més sostenible amb la mobilitat elèctrica. Estem orgullosos de veure com els objectius es compleixen gràcies a un equip amb més de 25 persones treballant braç a braç.

S’ha de destacar que aquests èxits no serien possibles sense l’excel·lent treball dels nostres proveïdors i clients que creuen en una mobilitat més sostenible.

Etecnic ha crescut més d’un 30% respecte a l’any 2020. Un èxit excepcional tenint en compte les condicions especials dels últims dos anys, possible gràcies al grandíssim equip humà que hi ha darrere.

Parlem de números i mobilitat sostenible?

En aquests anys han confiat en nosaltres més de 300 municipis catalans, en els que s’han instal·lat més de 500 punts de recàrrega gestionats pel software d’EVcharge.

Al llarg del 2021 hem instal·lat més de 185 estacions de recàrrega. ¡Cada any ens superem!

Gràcies als partners, han utilitzat la marca blanca d’ EVcharge, tenim connectats a la nostra plataforma de gestió de punts de recàrrega més de 700 carregadors. ¡Anem camí als 1.000 ben aviat!

Hem ajudat a més de 100 ajuntaments i empreses a tramitar expedients per la sol·licitud del MOVES III (MOVES 2021).

Tenim més de 48.542.168 quilòmetres recorreguts gràcies als nostres usuaris i més de 6.500 tones de CO2 reduïdes. Això és cuidar del planeta fent carretera!

Els nostres partners i clients

Confien en nosaltres més de 300 municipis de Catalunya i altres organismes públics. Junta d’Andalusia, Ajuntament Pamplona, Consell Insular de l’Energia de Gran Canàries…

Al sector privat treballem amb: Agenex, Elecnor, BSM, Sixt Rent a Car, Weiderauto, Vilamobil, Vilalta, Activacar, EVPower, EVConnect, IMPEL entre molts més.

Què ofereix Etecnic & EVcharge als seus clients?

En primer lloc, Etecnic & EVcharge busquen fer fàcil la mobilitat elèctrica per gestors de punts de recàrrega i per usuaris, oferint les últimes tecnologies i ajudant als seus clients a estar a l’avantguarda del mercat. Com a resultat, Etecnic & EVcharge s’han consolidat com líders en infraestructura de recàrrega.

EVcharge (APP i back-end) permet controlar i gestionar l’estat dels carregadors, les estadístiques d’ús, la gestió d’usuaris, les reserves i la gestió de la facturació dels punts de recàrrega, la gestió energètica… Per altra part, l’aplicació mòbil permet carregar el vehicle, ubicar els punts al mapa, navegar fins a aquests, fer pagaments, etc.

El software és 100% reproduïble i escalable. Molts dels nostres partners utilitzen la marca blanca per adaptar-la a la seva imatge i a les seves necessitats específiques.

En conseqüència, s’aconsegueix una millora contínua entre ambdues parts.

Bones Festes i Feliç Any Nou!

¿Vols conèixer en què podem ajudar-te aquest 2022?

Deixa el teu contacte i un dels nostres tècnics et contactarà.

Vols descobrir com et podem ajudar?

Deixa el teu contacte i el nostre tècnic et contactarà!