GeokeysDel 26 al 30 de maig, va tenir lloc la XXI edició de la setmana de la internacionalització, que forma part d’un dels esdeveniments més importants de l’any a Catalunya referent a l’impuls internacional d’empreses.

Durant aquest temps, es realitzen diferents seminaris arreu del territori, per tal de conèixer noves destinacions d’expansió, en quines ubicacions hi pot haver major índex d’èxit i quines oportunitats comporta, entre altres.

En un d’aquests seminaris organitzats per ACCIÓ, titulat, Mobilitat Elèctrica a Alemanya: claus per formar part de l’aposta del motor d’Europa, es va posar de manifest el “Pla Nacional de Desenvolupament de la Mobilitat Elèctrica”, el qual té com objectiu assolir 1 milió de vehicles elèctrics circulant per les seves carreter per a l’any 2020. El seminari va ser conduit pel Sr. Diego Guri, director d’expansió AMEC, per la Sra.  Angela Hendris, directora CPN ACCIÓ Stuttgart i per la Sra. Elena Antonijuan, consultora pel mercat alemany a ACCIÓ.

Aquest objectiu es realment ambiciós, motiu pel qual es necessari posar en marxa mesures per a potenciar i millorar l’ús d’aquests vehicles alternatius. En el següent article us informarem d’algunes de les mesures que s’estan posant en marxa en l’actualitat per tal d’aconseguir aquest objectiu.