El projecte inclou una partida total de 50 milions d’euros: 20 per a l’adquisició de vehicles propulsats per energia alternativa, 15 per a infraestructura de recàrrega de vehicles elèctrics i 15 per a I + D.

Tal com va passar amb el seu antecessor a l’agost, el MOVEA, el Pla MOVALT (Pla de Suport a la Mobilitat Alternativa) va entrar en vigor el passat 29 de novembre amb una dotació de 20 milions d’euros per a vehicles elèctrics, i es va esgotar en només 24 hores. La mobilitat elèctrica ja no és el futur, sinó una realitat. La demanda de vehicles propulsats per energies alternatives, i fonamentalment vehicles elèctrics és cada vegada més gran al nostre país. Però aquesta demanda requereix d’una infraestructura capaç de proveir als usuaris de punts de recàrrega. I aquí és on entrem nosaltres.

Etecnic energy & mobility, va gestionar amb èxit més de l’50% de les sol·licituds de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics de el Pla MOVEA, actuant com a agents de vendes. Finalment en el cas de el Pla MOVALT, la sol·licitud i el mateix registre haurà de realitzar el beneficiari de les ajudes i signar-la amb certificat digital. Un cop més, Etecnic posa a disposició dels interessats el servei d’assessorament respecte a qualsevol dubte relacionat amb aquesta operació.

Pla Movalt per a infraestructura de recàrrega: ja hi ha data per fer la sol·licitud.

Així és. Ja hi ha data per fer la sol·licitud. El proper dimarts 23 de gener a les 10h, a través del sistema telemàtic de gestió d’ajuts de la seu electrònica de l’IDAE, s’activarà l’aplicatiu per sol·licitar els ajuts de el Pla Movalt per a infraestructura de recàrrega.

A continuació mostrem les dades més importants. Aquests es poden consultar íntegrament a la pàgina web de l’IDAE

cuantias-plan-movalt

 beneficiarios-movaltPuntos-subvencionables

 

Per a més informació o qualsevol dubte, les entitats públiques o privades poden posar-se en contacte amb Etecnic a través del correu electrònic etecnic@etecnic.es o trucant al

977 276 952