Etecnic participarà a la fira GENERA que se celebra a Madrid del 6 al 8 de febrer

GENERA 2024, se celebra del 6 al 8 de febrer en IFEMA Madrid, on Etecnic i EVcharge seran presents en l’estand 10N01 – Pavelló 10, junt AEDIVE (Associació Empresarial per al Desenvolupament i Impuls de la Mobilitat Elèctrica)
Etecnic, sota el lema “Impulsem la teva Mobilitat Elèctrica”, mostrarà als visitants el seu servei 360 en instal·lacions de punts de recàrrega i la seva plataforma líder de gestió de punts de recàrrega EVcharge. A més de la seva novetat, el Tòtem EVcharge.

GENERA 2024, una cita per a tots els professionals del món de l’eficiència energètica i les energies renovables

GENERA  es una feria enfocada en eficiencia energética y energías renovables, dirigida a profesionales de sectores como consultorías, ingenierías, construcción, comercio, y usuarios industriales de energía. También atrae a fabricantes, distribuidores de equipos, instaladores, empresas de mantenimiento, promotores de proyectos energéticos, académicos y autoridades públicas. Es un espacio clave para la innovación y el intercambio de ideas en pro de la neutralidad climática, reuniendo a expertos y profesionales del sector energético.

Novetats Etecnic a la fira GENERA

A més de poder conèixer els nostres serveis complets de mobilitat elèctrica, podràs conèixer el nou EVcharge Tòtem, que permet agrupar el pagament amb targeta bancària de diferents punts de recàrrega, semiràpid (fins a 22 kW en alterna), ràpid (fins a 70 kW en contínua) i/o ultraràpid (a partir de 70 kW en corrent continu) de diferents marques i en una mateixa ubicació per a facilitar l’expansió de la mobilitat sostenible i garantir la simplicitat i satisfacció de l’usuari final.

Pots veure el vídeo de com funciona aquí.

T’esperem al nostre estand 10N01 – Pavelló 10

Impulsem La teva Mobilitat Elèctrica

Sota el lema Impulsem La teva Mobilitat Elèctrica, Etecnic treballa per a democratitzar la mobilitat elèctrica i forjar un camí cap a un món més net i respectuós amb el medi ambient.

Amb la seva marca Etecnic360 ofereix el servei clau en mà de mobilitat elèctrica a les empreses i institucions que vulguin instal·lar punts de recàrrega, oferint tots els serveis integrats; consultoria, enginyeria, instal·lació, operació, cobrament, teleassistència 24/7 i manteniment. A més, gràcies a les pèrgoles fotovoltaiques integrades en els punts de recàrrega, generem energia de km0 i verda i ens permet augmentar l’eficiència energètica. Actualment, opera i gestiona la recàrrega de gairebé 2.000 punts.

EVcharge, és la plataforma programari que compta amb més de 10.000 punts de recàrrega i 800.000 usuaris registrats a escala mundial. Destaca per a tenir una suite amb les funcionalitats necessàries per a controlar grans i petites xarxes de punts de recàrrega; així com l’App EVcharge que utilitzen milers d’usuàries diàriament per a recarregar el seu vehicle elèctric de manera ràpida i fàcil. Les usuàries poden buscar i filtrar segons les seves necessitats de càrrega (potència, localització, disponibilitat…) i navegar fins al mateix punt.

Demana la teva invitació i vine a veure’ns a l’estand 10N01!

Si encara no tens la teva invitació, contacta amb nosaltres i et farem arribar la teva invitació per a la fira GENERA.

Emplena el formulari d’aquesta pàgina, o bé envia un email a marketing@etecnic.es