Aprofita les subvencions de recàrrega del MOVES III, el temps s’esgota!

Amb l’auge de la mobilitat elèctrica, la recerca de finançament i subvencions es torna essencial per a moltes empreses i ajuntaments que volen liderar el canvi cap a una mobilitat més sostenible. 
La subvenció Next Generation – MOVES III, administrada per l’ICAEN, ofereix una oportunitat única per a aquells que busquen adaptar-se a aquesta nova era. 
Actualització sobre el pressupost sol·licitat pel MOVES lll

El passat dijous 20/09, es va confirmar que l’ICAEN havia actualitzat la informació sobre el pressupost sol·licitat per a la subvenció MOVES III.

De l’apartat d’infraestructura de recàrrega, ja s’ha sobrepassat un impressionant 82% del pressupost. Aquesta ràpida absorció del pressupost indica l’alta demanda d’infraestructures de recàrrega elèctrica i la necessitat d’actuar ràpidament.

Ara bé, hi ha bones notícies per a les petites empreses i els ajuntaments. Poden estalviar fins a un 60% del cost amb aquesta subvenció, i fins i tot un 80% en el cas dels ajuntaments que decideixin establir punts de recàrrega de pagament. 

Aquesta és una oportunitat única i, per ajudar-te a aprofitar-la, Etecnic360, una marca líder en el camp de la mobilitat elèctrica, ha activat un servei personalitzat destinat tant a empreses privades com públiques que desitgin sol·licitar la subvenció MOVES III.

Rep el suport d’Etecnic durant els tràmits

Amb Etecnic360 al teu costat, no només rebràs ajuda en la creació de la memòria tècnica per obtenir la subvenció, sinó que també t’oferiran plantilles i suport durant els tràmits

A més, un cop se t’hagi atorgat la subvenció, tindràs 12 mesos per completar i legalitzar la infraestructura de recàrrega. 

Ja hem vist que el temps és essencial, amb només un 18% del pressupost disponible, les oportunitats s’estan esgotant ràpidament. És per això que si estàs considerant fer el pas cap a la mobilitat elèctrica, no et quedis sense temps!

Demana cita gratuïta amb un assessor d’Etecnic avui mateix i fes el canvi cap a un futur més verd!