T’imagines poder recórrer un paratge natural i una preciosa illa de la Mediterrània amb un BMW i-3 a un preu assequible i sense perjudicar el medi ambient? Doncs deixa d’imaginar: Sixt rent a car i Ecostation ho han fet possible

Des que el Govern de Les Illes va fer el pas i aprovés la Llei de canvi climàtic i transició energètica ja no hi ha marxa enrere. Balears es convertirà en una destinació turística encara més meravellosa, lliure de combustibles fòssils i cada vegada més sostenible. Ecostation i Sixt rent a car es col·loquen a primera fila, obren les portes a una experiència única i ofereixen tot tipus de facilitats a aquell que vulgui gaudir de Palma i els seus voltants d’una manera diferent: a través d’un cotxe elèctric, sense pensar ni per un instant en l’autonomia d’aquest i sabent que es contribueix en diferents causes que afecten de manera positiva a la salut de les persones i a el benestar mediambiental.

Sixt rent a car i Ecostation, la combinació perfecta

L’empresa de cotxes de lloguer Sixt rent a car i Ecostation.es obren el camí a una nova forma de descobrir l’illa. La possibilitat de realitzar un recorregut de forma sostenible en vehicle elèctric i sense preocupar-se per la falta d’autonomia és avui una realitat.

Sixt rent a car és una empresa que destaca per oferir cotxes de lloguer moderns, tots ells eficients i equipats amb les últimes tecnologies. Tenint en compte les perspectives de futur que tenen les Illes Balears pel que fa a la limitació de la circulació de vehicles propulsats per combustibles fòssils, així com la demanda creixent dels usuaris pels vehicles de lloguer menys contaminants, l’empresa de cotxes de lloguer ha renovat la seva flota i a Mallorca ofereix la possibilitat de llogar un BMW i-3. Els avantatges que ofereix són múltiples: Garantia d’un 80% de càrrega de la bateria en la recollida del vehicle, model d’última generació amb àmplia autonomia de fins a 260km, assessorament en tot moment per l’equip de Sixt rent a car, possibilitat d’accedir a les zones restringides de Mallorca amb un cotxe 100% elèctric i tornar el vehicle amb la càrrega buida.

Tot i que aquests cotxes disposen d’una àmplia autonomia, aquest punt sempre ha estat un tema de preocupació entre els seus usuaris. És aquí on la combinació amb Ecostation.es té més sentit que mai.

Ecostation.es és la nounada xarxa d’estacions de servei per a recàrrega de vehicles elèctrics (creada per Etecnic energy & mobility) que ja compta actualment amb tres noves estacions a les Illes Balears. Es tracta E.S Porto Gas “Cala D’or”, E.S. Llodrá “Santa Maria de Camí” i ES BP Matas i Campins “Marratxí”, les tres en ple funcionament a més de 5 estacions més projectades amb previsió de ser posades en marxa aquest proper 2020. Gràcies a aquestes estacions instal·lades amb equips de càrrega ràpida de 50 a 94kW (120km d’autonomia en 20 minuts), els usuaris de Sixt rent a car i els usuaris de cotxes elèctrics tindran la possibilitat de recarregar els seus vehicles, al mateix temps que fan una petita parada en un entorn privilegiat on poder prendre un cafè o menjar alguna cosa a la pròpia estació de servei. O simplement gaudir del paisatge durant el temps de càrrega. Totes les ecostation es poden localitzar, alhora de realitzar tot el procés de càrrega, a través de l’app EVCharge desenvolupada per SW by Etecnic i disponible per a Android i IOS.

Una experiència d’allò més gratificant i totalment recomanable que permet al visitant de l’illa endinsar-se de forma ràpida i senzilla en llocs on no podria accedir-hi amb un altre tipus de vehicle, així com gaudir d’un elèctric d’última generació amb total garantia d’autonomia.

Balears, Ecostation i Sixt rent a car junts en benefici de la salut i el medi ambient

El parlament de les Illes Balears va aprovar el passat febrer la Llei de canvi climàtic i transició energètica, una llei capdavantera a l’Estat i a Europa que situa aquest territori en l’avantguarda i li permet caminar amb pas ferm cap a un canvi de model amb l’ horitzó d’unes illes 100% netes el 2050. En referència a la mobilitat, sabem que el 35% de les emissions de CO2 a les Balears prové del trànsit rodat. Per aquest motiu, les actuacions més destacades que contempla la llei són disposar de 1000 punts de recàrrega per a vehicles elèctrics l’any 2025, tenir un parc mòbil 100% descarbonitzat el 2050, incloure de forma progressiva i obligada vehicles elèctrics o no contaminants en les empreses de lloguer de vehicles a partir del 2020 fins a arribar al 100% en 2035, circulació de cotxes i motos dièsel fins a 2025 (excepte els ja existents), circulació de cotxes, motos, furgons i furgonetes contaminants (inclou gasolina) fins 2035 (excepte els ja existents).

En aquest context, Sixt rent a car ha estat una de les primeres empreses a donar el pas renovant la seva flota i contribuir al canvi. En el cas d’ Ecostation.es, el seu assentament i perspectiva de creixement a la zona contribueix a la propagació de punts de recàrrega en estacions de servei que ofereixen actualment repostatge fòssil i a la seva transició cap a una oferta purament elèctrica. A més, Ecostation.es té un fort compromís amb la salut de les persones: el color rosa de les seves instal·lacions és un símbol de la lluita contra el càncer i altres malalties derivades de la contaminació, així com una aposta per un canvi de model energètic i una millora en la qualitat de l’aire: el 0,7 dels beneficis d’ Ecostation.es es destinen a ONG que vetllen per la salut de l’entorn.