Etecnic present a Smart City Expo World Congress de Barcelona

Del 7 al 9 de novembre de 2023, la ciutat de Barcelona es convertirà en l’epicentre de la innovació urbana, ja que acollirà la prestigiosa Smart City Expo World Congress, ubicada al recinte firal de Gran Via. En aquest esdeveniment anual, les empreses i organitzacions més punteres presenten i mostren les seves solucions i tecnologies, per fer de les ciutats entorns més eficients, sostenibles i connectats.
La presència d’Etecnic, empresa líder en tecnologia i innovació envers la mobilitat elèctrica demostra el seu compromís continu amb la transformació digital i la construcció de ciutats més intel·ligents i sostenibles. 
Estarà present dins de l’estand de l’Ajuntament de Barcelona (Gran Via, Hall 2, Nivell 0, Carrer D, número 151), on presentarà per primera vegada la nova solució de pagament: EVcharge Tòtem.

Innovació per garantir la satisfacció dels conductors

Cada vegada són menys els punts de recàrrega gratuïts a la vía pública i, per tant, són necessàries solucions tecnològiques per facilitar el cobrament de les recàrregues de conductors i conductores de vehicles elèctrics.

Ara fa més de 5 anys, Etecnic va crear EVcharge, la solució SaaS per a la gestió de xarxes de punts de recàrrega que inclou mòduls d’energia, cobrament, roaming i serveis directament a l’usuari amb App EVcharge.

Aquest 2023, Etecnic fa un pas endavant i desenvolupa el producte EVcharge Tòtem, que permet agrupar el pagament amb targeta bancària de diferents punts de recàrrega, semiràpid (fins a 22 kW en alterna), ràpid (fins a 70 kW en continua) i/o ultraràpid (a partir de 70 kW en corrent continu) de diferents marques i en una mateixa ubicació per tal de facilitar l’expansió de la mobilitat sostenible i garantir la simplicitat i satisfacció de l’usuari final.

Com funciona l’EVcharge Tòtem?

Aquesta solució ofereix la possibilitat de realitzar la recàrrega sense prèviament ser usuari de la comunitat EVcharge, en aquest escenari, l’usuari pot triar en quin carregador vol iniciar la càrrega, monitorar el procés (amb un QR que li apareix en la pantalla tàctil) i fer el pagament directament en el TPV físic en el mateix tòtem.

Per als usuaris de l’App EVcharge i que tenen el mètode de pagament registrat, podran seguir el procés amb el QR (de la pantalla del Tòtem) o mitjançant el procés habitual en l’App.

D’aquesta manera, Etecnic s’adapta a les necessitats canviants dels usuaris, que demanen simplificar i democratitzar l’experiència de recàrrega.

Si vols conèixer més informació sobre la solució EVcharge Tòtem, pots trobar-la aquí:

Calendari participació en xerrades de l’equip d’Etecnic

El proper 7 de novembre de 13h a 13.30h, en Iván Ortiz, Responsable d’Enginyeria d’Etecnic participarà en el Àgora del Estand de la Generalitat de Catalunya D60, pavelló 2 amb la presentació de 30 minuts: “5 estratègies per optimitzar la instal·lació d’infraestructura de recàrrega” on compartirà amb els presents cinc propostes per reduir el cost econòmic i energètic d’una instal·lació de punts de recàrrega de vehicles elèctrics i acaba la presentació amb el cas d’èxit en el Centre d’innovació i formació Boca de la Mina (Reus) que pertany a la Diputació de Tarragona.

El proper 8 de novembre de 2023 de 14:15h a 14:25h, en Lorenzo Bella, responsable de l’unitat de negoci d’EVcharge, participarà a la Central Plaza del Pavelló 2 com a part de la conferència “Cities 360°: Spanish Sustainable Mobility and Urban Well-Being Solutions”, presentant: “Fomentando la movilidad sostenible: Integración de puntos de recarga en ciudades con carsharing eléctrico.’’ Abordant d’aquesta manera una temàtica interessant pels ajuntaments i posant d’exemple el cas d’èxit recent d’enguany al Prat de Llobregat (Barcelona)

Si vols venir-nos a visitar per conèixer com millorar la teva mobilitat elèctrica, demana la teva entrada aquí: marketing@etecnic.es