Alcover ja disposa d’un punt de recàrrega per a vehicles elèctrics.
Etecnic va assistir a la presentació dels nous carregadors INGEREV FUSION de Ingeteam al congrés Gomobility.

Alcover inaugura un punt de recàrrega per a vehicles elèctrics

Coincidint amb la reurbanització i construcció del nou passeig de l’ Estació, Alcover ha engegat aquesta mateixa setmana un punt de recàrrega per a vehicles elèctrics situat a la zona del Portal. Es tracta d’un punt de recàrrega semiràpida de 22kw que permet recarregar dos vehicles de forma simultània en un temps d’entre 2 i 4 hores.
Etecnic ha estat l’empresa adjudicatària del projecte, qui ha subministrat l’equip i s’encarrega del manteniment i la gestió del punt a través del software Etecnic Smart Manager.

Des del consistori tenen l’objectiu de facilitar i fomentar l’adquisició d’aquest tipus de vehicles, a més de donar servei a aquells usuaris que ja disposen de cotxe elèctric. El valor afegit a aquest projecte és donar cobertura al turisme de vehicle elèctric que organitza les seves vacances en funció dels punts de recàrrega que hi ha repartits pel territori.
Així doncs, Alcover fa una clara aposta per la sostenibilitat i la voluntat d’iniciar un canvi per reduir la contaminació. El setembre passat, l’ajuntament va adquirir també el seu primer vehicle 100% elèctric: una Renault Kangoo destinada al servei d’aigües i a diferents tasques de la brigada municipal.

 

punto-recarga-alcover

 

INGETEAM presenta nous sistemes de recàrrega: INGEREV FUSION

Els fabricants d’equips de recàrrega per a vehicles elèctrics INGETEAM, un dels principals proveïdors de Etecnic , va presentar aquesta setmana al congrés GO Mobility celebrat en Irun (País Basc), una nova gamma d’estacions denominada INGEREV FUSION.

Aquests carregadors incorporen nous avanços tecnològics, electrònics i mecànics, així com noves funcionalitats. Els nous punts de recàrrega es poden “instal·lar tant en sòl com en paret en vies urbanes, aeroports, estacions de tren i autobús, centres comercials, hotels, així com en empreses o garatges comunitaris i particulars.
Ingeteam detalla a la seva pàgina web les prestacions de sèrie que incorporen aquests nous equips.

La fabricació i venda d’aquests nous equips estarà disponible a partir de 2019.

ingerev-fusion-ingeteam