El proper  divendres 1 de desembre Port Aventura Convention Centre acollirà la primera edició  de l’esdeveniment “La mobilitat elèctrica avui”, organitzada i promoguda pel Col·legi d’Enginyers de Tarragona i  ETECNIC energy & mobility.

 

L’acte, que pretén donar una visió global sobre el present de la mobilitat elèctrica tant pel que fa a la situació del vehicle elèctric com de les infraestructures  associades,  obrirà portes a les 9:00h i comptarà amb diverses ponències  i taules rodones a càrrec de professionals i experts en el sector, així com amb la participació de diverses entitats i organitzacions de reconegut prestigi (Port Aventura World, Nissan Niko Center, ICAEN, AMT, APARCAM, AMERSAM, Aparcar i Etecnic).

La inauguració anirà a càrrec de l’Alcalde de Salou, Pere Granados. El cicle de ponències comptarà amb les intervencions de Miquel Àngel Escobar responsable de mobilitat eficient de l’ICAEN sota el títol “La realitat de la mobilitat elèctrica a Catalunya” i de Jorge Ríos CEO d’ Etecnic tractant  el tema “Infraestruectures i models de negoci de la mobilitat elèctrica”. Posteriorment s’obrirà una taula rodona sobre “L’aposta municipal per a la mobilitat elèctrica”. Choni Fernandez, directora de compres i responsabilitat corporativa de Port Aventura World, conclourà l’acte matinal amb la ponència “Port Aventura: Projecte de Mobilitat Sostenible”.

Durant la tarda, la temàtica girarà al voltant de les tendències actuals del vehicle elèctric amb les intervencions a càrrec dels responsables de Nissan i Nikko center parlant sobre el “Nou Nissan Leaf 40kw” i “Car sharing de la carretera del vi” respectivament. L’ última ponència tractarà sobre “Infraestructura per al sector residencial i turístic” a càrrec de Miquel Castro, CEO d’Aparcar i Jorge Ríos.

L’organització de l’esdeveniment s’ emmarca en el context del creixent interès  per la mobilitat sostenible i el seu auge a una gran part de municipis catalans i empreses privades  del territori. D’aquesta manera, la jornada pretén informar de la situació actual i del seu potencial tant a responsables de l’administració pública  com  professionals del sector  energètic, logístic, empresarial, turístic i residencial.

L’acte és gratuït sota requeriment d’inscripció i amb data límit a 28 de Novembre, i tindrà lloc al Centre de Convencions de Port Aventura World (aforment limitat). Des d’ Etecnic energy & mobility convidem a totes aquelles persones interessades en la matèria a inscriure’s dirigint-se a Laura Conde a través del telèfon 977 251 877 o del correu electrònic formació@cetit.org

Podeu consultar el programa complet a aquí: web del Col·legi d’Enginyers de Tarragona.