Etecnic inaugura 32 nous punts de recàrrega per a vehicles elèctrics a La Morea, Navarra

El passat 27 d’abril de 2023 es van inaugurar 32 nous punts de recàrrega per a vehicles elèctrics al centre comercial La Morea (Cordovilla, Navarra). Aquest projecte converteix a l’E-Park en l’estació de càrrega de vehicles elèctrics més gran de la zona nord d’Espanya.
Un projecte conjunt

Aquesta iniciativa sorgeix de la col·laboració entre els carregadors de Ingeteam, les plaques solars de ENERparking, la instal·lació, gestió i manteniment dels carregadors gràcies a Etecnic i al seu propi software de monitoratge i control de càrrega EVcharge. Tots ells persegueixen l’objectiu comú d’afavorir el canvi cap a una mobilitat urbana més sostenible i una millor experiència d’usuari.

Els nous punts de càrrega, integrats dins de la xarxa de càrrega gestionada per EVcharge, compten amb tecnologia avançada de monitoratge i control, garantint una càrrega segura i sense preocupacions.

Aquest projecte destaca pel seu compromís amb l’energia renovable, ja que es tracta d’un pàrquing solar que aposta per la mobilitat elèctrica sostenible. Durant la inauguració, Reinout das, CEO de ENERparking, va destacar el treball en equip i la innovació en aquesta iniciativa:

“Aquesta obra reflecteix perfectament el que és el treball en equip: coneixement, creativitat, innovació i valentia. Estem orgullosos de poder presentar-los aquesta marquesina, que porta l’energia solar a un altre nivell. 

Que els cotxes circulin gràcies al sol és un somni pel qual podem i hem d’apostar.”

Recàrrega a mesura per a cada client

La nova electrolinera del centre comercial La Morea compta amb 12 FUSION (carregadors dobles de càrrega ràpida 22kW en corrent altern) i 4 RAPID 120 (carregadors dobles de càrrega ultraràpida de 120kW en corrent continu), oferint una solució de generació i recàrrega a mesura per a cada client.

Són grans notícies per als propietaris de vehicles elèctrics a Navarra. Aquesta estació, que es nodreix d’energia fotovoltaica, fan que puguis carregar mentre realitzes les teves compres, activitats d’oci o activitats gastronòmiques al Centre Comercial La Morea, a Cordovilla.

Etecnic i EVcharge aporten la seva experiència en la gestió de càrregues i destaquen la importància d’aquesta iniciativa en la promoció de la mobilitat elèctrica sostenible.

Estem orgullosos d’haver col·laborat amb els nostres socis en la instal·lació de la infraestructura de càrrega per a vehicles elèctrics i d’haver unit l’electrolinera a la xarxa de carregadors d’EVCharge de la mà d’Etecnic, la qual cosa garanteix una experiència de càrrega fluida i sense problemes per als usuaris“, assenyala la companyia Enerparking.

Un gran pas per a la mobilitat elèctrica sostenible

La inauguració dels 32 nous punts de recàrrega per a vehicles elèctrics a La Morea representa un important avanç en la promoció de la mobilitat elèctrica i en l’aposta per fonts d’energia renovable en el sector automotriu.

A més, la coberta solar de l’electrolinera de La Morea és un exemple concret de com podem utilitzar energies netes per a fomentar la mobilitat elèctrica de manera responsable amb el medi ambient.

A Etecnic oferim solucions personalitzades de generació i recàrrega d’energia adaptades a les necessitats de cada client, la qual cosa demostra el nostre compromís a impulsar el canvi cap a una mobilitat més ecològica i sostenible.