Descripció del projecte

El centre comercial La Morea, Cordovilla (Navarra), instal·la 32 punts de recàrrega per a vehicles elèctrics i ho converteix a l’E-Park en l’estació de càrrega de vehicles elèctrics més gran de la zona nord d’Espanya. 

En aquest cas s’han instal·lat 4 punts de recàrrega ràpida de 180 kW del model INGETEAM, i 28 punts de recàrrega semi ràpida de 22 kW, de la mateixa marca.

Amb aquesta instal·lació, el centre comercial La Morea aconsegueix millorar la sostenibilitat del territori, fomentant la descarbonització del parc automobilístic.

Els nous punts de càrrega, integrats dins de la xarxa de càrrega gestionada per EVcharge, compten amb tecnologia avançada de monitoratge i control, garantint una càrrega segura i sense preocupacions.

Una plataforma SaaS implementada en més de 3.000 punts de recàrrega. Etecnic realitza les funcions d’operació, manteniment i assistència tècnica.

Etecnic ofereix solucions de recàrrega de vehicles per a empreses, sent el líder en instal·lacions 360.

Más información del proyecto en nuestro artículo del blog.

Programa MOVES III

El centre comercial La Morea ha accedit a la subvenció de Moves III per a la instal·lació d’aquests punts de càrrega. En els últims anys, Etecnic ha gestionat amb èxit més del 90% de les solicituts del Pla MOVES.

Mapa de recàrrega

Consulta el nostre mapa en temps real de punts de recàrrega connectats