L’estació de servei Nuroil del Grup Sabater Nuri s’uneix a la xarxa ecostation.es

La decisió respon a seguir les noves tendències del mercat i donar resposta a les exigències dels clients de la companyia

L’estació de servei Nuroil, situada al polígon industiral Polizur de Cerdanyola del Vallès, compta ja amb un punt de càrrega ràpida per a vehicles elèctrics. El gerent del grup, Josep Sabater, ha explicat que “és una inversió important però respon al nostre tarannà, som una estació de servei i per tant hem de seguir potenciant la nostra vocació de servei.” D’aquesta manera el grup inicia una nova línia eco i s’uneix a la xarxa de recàrrega per a estacions de servei ecostation.es, creada per Etecnic energy & mobility.

 

nuroil-grup-sabater-nuri

El punt de càrrega que s’ha instal·lat a Polizur, és el primer que permet fer càrregues ràpides a la ciutat de Cerdanyola. L’estació permet carregar tot diferents tipus de vehicles elèctrics com cotxes, furgonetes i motos. Miguel Ángel González, responsable d’ecostation.es y de la línia empresa d’ Etecnic ha apuntat que “és un punt de càrrega exclusiu, que ofereix entre 50 i 90 kW i permet fer càrregues simultànies a dos vehicles, una gran solució tecnològica”.

L’estació de servei Nuroil ha situat el preu de la càrrega a 0,35€ el kW/h amb l’objectiu de donar als usuaris de vehicles elèctrics l’oportunitat de conèixer els avantatges d’una estació d’última generació i amb l’última tecnologia del mercat. Aquesta permet, per exemple, la possibilitat de disposar d’una autonomia de 100 km en només 18 minuts, estona que els usuaris podran aprofitar per comprar al supermercat Condis, menjar al restaurant Tento o prendre un refrigeri a la cafeteria de la mateixa estació de servei. Precisament, el Grup Sabater Nuri ha iniciat una promoció durant els propers mesos en la qual totes les persones que passin a carregar els seus vehicles, gaudiran d’un cafè gratuït.

Per carregar els cotxes elèctrics els usuaris ho podran fer de la forma convencional, passant per la guixeta interior de l’estació, o de forma automatitzada, utilitzant l’aplicació EV Charge, que permet començar la càrrega, aturar-la, controlar el consum o fer el pagament des de qualsevol smartphone.

nuroil-punto-carga-rapida

El gerent del grup, Josep Sabater, confirma que estan molt il·lusionats perquè aquest nou punt de càrrega és un pas històric per a l’empresa familiar, que amb els seus 81 anys de vida, ha passat de subministrar llenya, carbó, butà, gasoil i ara energia elèctrica. “Creiem que el cotxe elèctric seguirà en una evolució progressiva, cada cop hi ha més cotxes elèctrics i nosaltres volem donar un bon servei als veïns i visitants de la nostra ciutat”, ha conclòs el gerent.

D’aquesta manera, el Grup Sabater Nuri, empresa de referència dins el sector de les estacions de servei de la província de Barcelona, se suma a la xarxa ecostation.es. A més, tant l’estació de servei com el grup, ja estan preparades per a afrontar els nous reptes de futur en vistes de l’imminent aprovació de la nova Llei de Canvi CIimàtic i Transició Energètica per part del nou executiu estatal, a partir de la qual disposar d’un punt de recàrrega serà obligatori per a gasolineres i  estacions de servei “de nova creació, les que escometin una reforma que requereixi la revisió del seu títol administratiu o aquelles que per tenir un volum de vendes superior als 5 milions de litres de combustible disposen de major capacitat econòmica i financera per fer front a la inversió requerida.”

Ecostation.es i Etecnic ofereixen un servei exclusiu per a estacions de servei i gasolineres

Amb la nova estació de servei de Nuroil, la xarxa escostation.es ja compta amb diverses ubicacions actives dins el territori estatal (illes Balears, Catalunya, Aragó, València) i amb altres projectes en fase d’execució.

La xarxa, ideada exclusivament per a estacions de servei i gasolineres, dona resposta a l’enfocament estratègic per a fer front als canvis que s’estan produint en el sector de la mobilitat i ofereix una solució 360º als propietaris i gestors d’aquestes estacions de servei. Un servei que va més enllà de la instal·lació dels equips de recàrrega. Ecostation.es acompanya, assessora i aporta força de marca als empresaris que desitgin adaptar el seu negoci aquesta transformació.

Etecnic, enginyeria energètica especialitzada en mobilitat elèctrica, posa a l’abast dels professionals de les gasolineres i estacions de servei tot el seu coneixement i experiència, avalada pel seu lideratge en la instal·lació de punts de recàrrega públics (més de 350 estacions) gestionades amb software propi i amb un servei de manteniment 24/7. Els facilita la posada en marxa del nou model de negoci, amb un acompanyament constant i amb tota la informació necessària sobre l’evolució del sector i un projecte adaptat a cada estació: quins són els millors carregadors a instal·lar, de quines ajudes públiques es poden beneficiar, com gestionar l’energia de forma eficient per obtenir el màxim rendiment y quines són les millors estratègies per captar els clients de cotxe elèctric.

L’exigència de l’usuari de vehicle elèctric és alta. Una experiència de càrrega positiva és fonamental per a la seva fidelització. Per aquest motiu ecostation.es és una xarxa preparada per complir amb les seves demandes. Una xarxa de recàrrega que funciona, fiable i àgil,  que ofereix un servei tècnic 24 hores, que proposa preus adequats i que, conscienciada amb l’emergència climàtica i la transició energètica, té cura de la salut i el medi ambient, donant el 0,7% dels seus beneficis a projectes d’investigació per millorar la salut de les persones i el seu entorn.