Inaugurada al Camp de Tarragona la primera estació de recàrrega ultraràpida

El grup NIMA inaugura al seu concessionari Audi Vilamòbil Tarragona el primer carregador ultraràpid, 100% operatiu, de la província de Tarragona i el primer de la xarxa de concessionaris Audi Espanya

Aquest 24 de febrer, ha quedat en servei el primer punt de recàrrega ultraràpid per a vehicles elèctrics de la província de Tarragona. La seva ubicació es troba al polígon industrial el Francolí, concretament a la Travessia Ctra. València-1, 43006 Tarragona al mateix concessionari d’Audi Vilamòbil.

La infraestructura, desenvolupada per Etecnic Energy & Mobility, compta amb una potència de 200 kW. L´equip permet la recàrrega de 300 km d’autonomia en menys de 20 minuts.

Detalls dels punts de recàrrega

Audi Vilamòbil Tarragona ja comptava amb un punt de recàrrega ràpid (amb una potència de 50 kW) un EVbox Troniq 50. Ara s’hi ha sumat un equip ultraràpid, de la marca Kempower S-Series que ofereix una potència de 200 kW permetent carregar 300 km d’autonomia en menys de 20 minuts.

És important destacar que qualsevol usuari de vehicle elèctric pot fer ús dels dos carregadors, així com dels serveis del concessionari. Els dos darrers anys Vilamòbil ha instal·lat carregadors ràpids per a cadascun dels seus concessionaris, promovent la mobilitat elèctrica entre els seus clients i facilitant l’accés a la recàrrega als usuaris de vehicle elèctric.

Els punts de recàrrega es poden utilitzar amb l’aplicació mòbil EVcharge, disponible a iOS i Android, permetent veure la disponibilitat, preus i molt més.

Altres acords

Actualment al mateix polígon s’està realitzant un projecte amb més de 9 equips per a la recàrrega de vehicles elèctrics amb una capacitat de més de 1.620 MW (180 kW per a cadascun). Això permetrà la recàrrega de 27 places de recàrrega simultània, alimentada per un circuit tancat d’autoproveïment d’energia verda renovable. Durant aquest any s’anirà actualitzant la informació del projecte.

Al següent enllaç trobaràs tota la informació de la infraestructura de recàrrega ultraràpida.