Descripció del projecte

Martorell instal·la punts de recàrrega semi ràpida per a vehicles elèctrics amb energia solar gràcies a la marquesina fotovoltaica.

En aquesta ubicació, es tracta de 2 punts de recàrrega semi ràpida de 22 kW connectats a una marquesina fotovoltaica.

Dades del projecte

L’Ajuntament de Martorell ha instal·lat 2 carregadors de 22kW cada un, aquests estan connectats a una marquesina amb 20 plaques fotovoltaiques de 9,1kWp, capaces de produir 12.000 kWh d’energia a l’any:

  • Capacitat per donar servei a 4 places
  • La producció d’energia fotovoltaica permet realitzar 600 recàrregues anuals de 20 kWh cada una.
  • L’energia fotovoltaica sobrant s’usa per a alimentar al poliesportiu adjacent

Els nous punts de càrrega, integrats dins de la xarxa de càrrega gestionada per EVcharge, compten amb tecnologia avançada de monitoratge i control, garantint una càrrega segura i sense preocupacions.

Una plataforma SaaS implementada en més de 3.000 punts de recàrrega. Etecnic realitza les funcions d’operació, manteniment i assistència tècnica.

Etecnic ofereix solucions de recàrrega de vehicles per a administracions públiques, sent el líder en aquesta mena d’instal·lacions.

Programa MOVES III

Martorell ha accedit a la subvenció de Moves III per a la instal·lació d’aquests punts de càrrega. En els últims anys, Etecnic ha gestionat amb èxit més del 90% de les solicituts del Pla MOVES.

Mapa de recàrrega

Consulta el nostre mapa en temps real de punts de recàrrega connectats