Tot el que has de conèixer per gestionar la recàrrega al teu municipi

Amb l’accelerat desplegament de la recàrrega elèctrica, és essencial que com a tècnic municipal o representant d’un ens governamental, estiguis al dia amb les últimes tendències i pràctiques, aprèn a:
  • Optimitzar l’operativa del teu dia a dia

  • Adaptar-te fàcilment als canvis del sector

  • Gestionar eficientment la teva xarxa de carregadors

  • Contribuir a la sostenibilitat del teu municipi amb informació i estadístiques

Centenars de tècnics municipals ja han experimentat una millora significativa en les seves activitats diàries després de completar la formació amb nosaltres. 

Uneix-te a la comunitat creixent de gestors de carregadors elèctrics amb EVcharge. 

“El perfil bàsic EVcharge és molt fàcil i intuïtiu. La formació m’ha ajudat a ser més eficient en les meves tasques i a extreure informació rellevant del seu ús.”

Per què formar-me amb EVcharge?

L’actual demanda de punts de recàrrega, per usuaris finals, requereix una comprensió aprofundida i actualitzada de les tecnologies i estratègies de gestió.

  • Disposar d’una comprensió més profunda de les eines i mòduls d’EVcharge, podràs optimitzar les operacions diàries, reduir temps d’inactivitat i assegurar un servei de recàrrega elèctrica eficient per als teus usuaris.

  • Amb el coneixement adquirit, podràs gestionar eficaçment el creixement dels teus punts de recàrrega, assegurant una infraestructura escalable i eficient.

  • Les tecnologies i pràctiques del sector de la recàrrega estan en constant evolució. Amb la formació d’EVcharge, estaràs preparat per adaptar-te ràpidament als canvis, mantenint-te sempre a l’avantguarda de la innovació.

  • Una gestió més eficient, que et permetrà contribuir a la sostenibilitat mitjançant la reducció dels costos energètics i l’optimització de l’ús dels carregadors.

Apunta’t ara i uneix-te a la gestió eficient d’energia!

Aprofita aquesta oportunitat de formació per millorar el teu rendiment professional i preparar-te per als reptes que el creixement del sector de la recàrrega elèctrica presenta.

Amb EVcharge, avançar cap a un futur més sostenible i eficient, és possible.