Els passats 11 i 12 de Novembre, Barcelona es convertia de nou en la capital de la mobilitat elèctrica acollint un dels esdeveniments de cotxes elèctrics més importants del sud d’Europa: l’ Expoelectric.

 

Ja en la seva setena edició, la fira Expoelectric  reunia un any més a fabricants, proveïdors i institucions a la zona de l’Arc de Triomf de Barcelona amb la voluntat de “acostar i familiaritzar al ciutadà amb la mobilitat de zero emissions i els vehicles elèctrics “.  A més, l’esdeveniment es converteix també en un espai per intercanviar sinergies entre les empreses del sector i per acostar el vehicle elèctric o solucions de mobilitat elèctrica als potencials consumidors.

 

Des de ja fa uns quants anys Etecnic energy & mobility hi som presents com  un dels principals representants  del país en solucions de projecció, instal·lació, manteniment i software de gestió d’ infraestructures per  la recàrrega de vehicles elèctrics per a municipis i empreses privades, sent l’únic expositor de la fira que mostrava la usabilitat i el potencial d’ un equip de càrrega ràpida de la marca LAFON; l’ estand també exposava equips de càrrega semi-ràpida del  fabricant català Selba.

expoelectric-etecnic-stand

Estand d’Etecnic a Expoelectric 2017

En aquesta edició i com ja és habitual en les diverses fires en les que participa Etecnic ,  hem tingut el plaer de compartir estand amb l’empresa Aparcar aparca y carga especialitzats en la instal·lació de punts de recàrrega a pàrquings comunitaris.

aparcar-expoelectric-estand

Estand d’ Aparca y Carga Expoelectric 2017

La jornada es desenvolupava amb una gran presència de públic divers, curiosos i experts en la matèria, destacant la visita al nostre estand de Francesc Mauri ,figura reconeguda en el món de la meteorologia i el medi ambient, gran avalador de la mobilitat elèctrica i usuari de vehicle elèctric. També vam comptar amb la presència de representants de L’ Institut Català d’Energia (ICAEN) , qui continua fent una aposta ferma per la transició energètica i la implantació de la mobilitat elèctrica a tot el territori.

Expoelectric-Francesc-Mauri

Visita Francesc Mauri a l’estand d’Etecnic a Expoelectric 2017

 

Any rere any, i com ja va demostrar la fira per a municipis Municipalia , la presència del vehicle elèctric i la gran afluència de públic creix i es multiplica, tal com hem  pogut constatar a Expoelectric  Barcelona 2017 el passat cap de setmana, demostrant que la implantació de la mobilitat elèctrica no és tant sols una aposta de futur proper, sinó una realitat present i creixent a casa nostra.