L’Associació Catalana de Municipis (ACM) ha seleccionat Etecnic com un dels principals proveïdors d’infraestructura de recàrrega de vehicles elèctrics

Aquest mes de Gener de 2018 ha entrat en vigor l’acord marc de mobilitat sostenible pel qual la central de compres de l’Associació Catalana de Municipis (ACM) posa a disposició dels ens locals per a la seva adquisició, tant vehicles sostenibles amb baixes emissions, com punts de recàrrega semi-ràpida per a vehicles elèctrics.

Des d’avui, els municipis que ho desitgin ja poden contractar un servei integral de mobilitat elèctrica, a través de la central de compres de l’ACM.

Etecnic energy & mobility disposa de la millor oferta conjunta: Projecte, instal·lació de punts de recàrrega, software propi de gestió i manteniment.

servei-integral-etecnic

 

Som líders en mobilitat elèctrica

 

El passat 2017 ha estat un any clau per a la mobilitat elèctrica a casa nostra. Molts ajuntaments ja s’han sumat a l’aposta del vehicle elèctric amb la instal·lació d’estacions de recàrrega ràpida i semi-ràpida als seus municipis. Com a líders en mobilitat elèctrica arreu del territori, Etecnic energy & mobility hem subministrat i instal·lat  més de 131 places de recàrrega a 43 poblacions diferents amb l’assessorament i gestió d’ajuts com el MOVEA o el PIRVEC, consolidant una notable xarxa d’infraestructura de recàrrega a tot Catalunya. Ara, gràcies a l’ACM, Etecnic posa a disposició dels municipis adherits la millor oferta conjunta dels seus serveis.

mapa-etecnic

 

Etecnic energy & mobility resta a la vostra disposició per informar-vos i aclarir qualsevol dubte que tingueu sobre els punts de recàrrega dels que disposa  la central de compres de l’ACM, així com qualsevol dubte sobre els serveis de projecte, instal·lació, software propi de gestió o manteniment d’aquests punts.

Per més informació us podeu posar en contacte amb amb Etecnic energy & mobility a través del correu electrònic etecnic@etecnic.es o trucant al 977 276 952