El passat divendres  Port Aventura Convention Center acollia la primera edició de l’esdeveniment “La mobilitat elèctrica avui”, organitzada i promoguda pel Col·legi d’Enginyers Industrials de Tarragona i ETECNIC energy & mobility.

Inaugurat per l’alcalde de Salou Pere Granados, l’esdeveniment va comptar amb la presència de diversos ponents experts en la matèria, així com un nombrós públic assistent representant d’administracions municipals i d’empreses del sector energètic, logístic, empresarial, turístic i residencial.

La Jornada, que es va dividir en  5 ponències repartides entre matí i tarda, i una taula rodona,  pretenia donar una visió global sobre l’estat actual del vehicle elèctric i les infraestructures associades a Catalunya i la resta de l’Estat.

Al voltant d’un debat tècnic i especialitzat entre ponents i públic assistent, es va fer palès el creixement del sector en els últims anys i l’interès que genera la mobilitat elèctrica i el seu desenvolupament actual, així com els reptes de futur per als pròxims anys, i les solucions que ofereixen les diferents empreses i administracions públiques.

L’èxit d’assistència i participació en aquesta primera edició celebrada al centre de convencions de Port Aventura, un dels principals patrocinadors junt amb Nissan Nikko Center, ha posat de manifest que la mobilitat elèctrica és ja una realitat en fase d’expansió a casa nostra  i que continua deixant petjada; amb paraules de Jorge Ríos, CEO d’ Etecnic: “ La costa catalana és una regió privilegiada en infraestructura de mobilitat elèctrica”.

 

jorge-rios-ceo-etecnic

Jorge Ríos CEO d’Etecnic durant la jornada «La mobilitat elèctrica avui»

Així doncs, “La mobilitat elèctrica avui” , pretén establir-se com un esdeveniment de referència per als pròxims anys i posar sobre la taula la importància del moment de transformació que està experimentant la mobilitat en l’espai d’automoció i infraestructures, així com l’impacte econòmic i social que aquesta té.

 

punts-recàrrega-vehicles-elèctrics

Mostra de punt de recàrrega per a vehicles elèctrics durant la jornada «La mobilitat elèctrica avui»

 

Des d’ Etecnic energy & mobility volíem agrair enormement a tots els actors que ho han fet possible: als organitzadors Col·legi d’ Enginyers Tècnics Industrials de Tarragona, als patrocinadors Port Aventura World i Nissan Nikko Center, als ponents representants de l’ ICAEN, AMT, APARCAM, AMERSAM i APARCAR, i a tot el públic assistent.