Premsa2019-11-11T12:43:00+00:00

CaixaBank finança equips de càrrega ràpida i un vehicle elèctric a l’empresa ETECNIC de Reus

juliol 30th, 2021|

Vilamòbil, 29 de juliol de 2021

CaixaBank finança equips de càrrega ràpida i un vehicle elèctric a l’empresa ETECNIC de Reus

 L’entitat estableix un lísing per valor de més 30.000 euros per adquirir un cotxe elèctric i millorar així l’impacte ambiental de l’empresa ETECNIC.

CaixaBank també ha finançat equips de recàrrega ràpida que permeten recarregar vehicles elèctrics en llocs públics, aparcaments o empreses.

CaixaBank finança una sèrie d’equips de recàrrega ràpida i un vehicle elèctric per […]

Pla MOVES 2021: Ajudes per a cotxes elèctrics i punts de recàrrega

abril 26th, 2021|

Confirmat el Pla MOVES 2021 o MOVES III. El paquet d’ajudes per a l’adquisició de vehicles elèctrics i punts de recàrrega amb una dotació inicial de 400 milions d’euros.

Fa alguns mesos es va publicar l’ampliació del Pla MOVES 2020 o MOVES II amb 20 milions d’euros, per aquelles comunitats que van esgotar els fons; Catalunya, València i Madrid. Llençat al juny de 2020 i amb una partida pressupostària de 100 milions d’euros, aquesta ampliació suposa una […]

Els Fons de recuperació europeus i la mobilitat elèctrica

març 5th, 2021|

Els fons de recuperació europeus arriben amb més de 750 milions d’euros a repartir entre el 2021 i el 2026. S‘avança l’horitzó de la reducció d’emissions a l’any 2040.

 

Que són els fons de recuperació europeus?

El Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència d’Espanya es finançarà amb els fons de recuperació europeus (Next Generation EU). S’espera rebre fins a 140.000 milions d’euros, dels quals al voltant de 72.000 milions és desemborsaran en format de transferències a […]

Com accedir als nous fons de recuperació europeus i PERTE.

febrer 11th, 2021|

El pròxim 25 de Febrer a les 11 am el nostre CEO Jorge Ríos ens explicarà què són, per a què serveixen i com hi podem accedir als nous fons de recuperació europeus i PERTE. També s’explicaràn les novetats i projectes per als Ajuntaments.

És molt important estar ben preparat per poder sol·licitar les noves línies d’ajuda dels fons europeus, ja que arribaran de pressa i tindran una alta demanda.

A qui va dirigit el Pla de Recuperació?

El Programa […]

Webinar: Renova la flota, rebaixa el CO2!

setembre 10th, 2020|

Reduïm el CO2?

Què pots fer tu per a col·laborar?

Si alguna cosa positiva va comportar el confinament va ser la reducció d’emissions a l’atmosfera, sobretot gràcies a la disminució dràstica de la circulació de vehicles. De totes maneres, un cop finalitzat el confinament, entre tots hem fet que els nivells de CO2 hagin tornat a augmentar, i, per això, és essencial actuar per protegir tant a les persones com al medi […]

Ports de la Generalitat ultima la posada en marxa de 14 punts de recàrrega per a vehicles elèctrics

juliol 14th, 2020|

El passat dimecres 1 de Juliol va quedar inaugurada oficialment la zona sud el projecte executat per Etecnic.

14 punts de recàrrega a diferents Ports de la Generalitat permetran recórrer la costa catalana de punta a punta amb vehicle elèctric.

Ports de la Generalitat ha finalitzat recentment l’execució del projecte d’instal·lació i posada en marxa de 14 punts de recàrrega per a vehicles elèctrics. Adjudicat a Etecnic el novembre de 2019, té per objectiu fomentar […]

Webinar: com aconseguir que les nostres ciutats siguin més sostenibles?

juny 12th, 2020|

Vols aconseguir que la teva ciutat sigui més sostenible?

Com impulsar la mobilitat elèctrica i reduir emissions?

Ara més que mai, després de la situació del COVID-19, hem pogut presenciar com disminuïa dràsticament la contaminació a les ciutats.

El passat 19 de Maig, el Consell de Ministres del Govern va aprovar l’avantprojecte de llei de canvi climàtic i transició energètica, que comportarà grans canvis en la mobilitat de les ciutats.

En els municipis de […]

El Grup Sabater Nuri s’uneix a ecostation.es i instal·la el primer punt de càrrega ràpida a Cerdanyola

febrer 27th, 2020|

L’estació de servei Nuroil del Grup Sabater Nuri s’uneix a la xarxa ecostation.es

La decisió respon a seguir les noves tendències del mercat i donar resposta a les exigències dels clients de la companyia

L’estació de servei Nuroil, situada al polígon industiral Polizur de Cerdanyola del Vallès, compta ja amb un punt de càrrega ràpida per a vehicles elèctrics. El gerent del grup, Josep Sabater, ha explicat que “és una inversió important però respon al nostre tarannà, som […]

Instal·lats els 4 primers punts de recàrrega que Aqualia té previstos en les seves estacions depuradores

desembre 16th, 2019|

Les estacions deputadoras d’aigües residuals que Aqualia gestiona a Deltebre, Ametlla de Mas, Ampolla i Benifallet són les primeres a activar els punts de recàrrega per a cotxes elèctrics en el pla de descarbonització previst per la companyia. Els punts de recàrrega instal·lats per etecnic són els elegants i potents Ingeteam fusió amb 2 preses i amb una capacitat de recàrrega màxima de 22 kW.

La companyia “Aigues de Manresa” treballa en la descarbonització de la seva flota de vehicles tèrmics.

novembre 26th, 2019|

Aigües de Manresa acorda amb etecnic un estudi de descarbonització de flota, per planificar un progressiu canvi de flota basada en vehicle tèrmic a vehicles elèctrics en la major part dels casos lliures d’emissions contaminants. L’estudi a més detalla la infaestructura de recàrrega més eficient per poder auto-abastir aquest tipus vehicles des de la pròpia entitat.

 

Llegir més activitats
Go to Top